CWS-100

De CWS-100 is een moderne carwash van de nieuwste generatie die gebouwd wordt in Duitsland. De machine bestaat uit een zelfrijdend, stabiel en torsievrij portaal wat verzinkt en gepoedercoat  is voor een lange levensduur. Mooi weggewerkte aandrijfmotoren en een moderne besturing gemaakt door een Duitse producent met jarenlange ervaring op het gebied van carwash. Bovendien is de machine voorzien van een rijke standaarduitrusting zoals luchtgestuurde vergrendeling van de zijborstels met een royale middenoverlapping aan de voor- en achterkant, samen met de 21” wielborstels en de contourvolgende dakborstel zorgt dit voor een perfekt wasresultaat.

Maar ook een hoge-druk boog en schuimborstels zijn standaard aanwezig net als een modern LED-display voor de positionering van het voertuig. Een noviteit mogen we de SHOWER-JET wel noemen dit vlaksproeisysteem verzorgt een rainfalleffekt met wax of drooghulp, samen met de vier krachtige droogmotoren voor het dak en de zijkant geeft dit een perfekt droogresultaat.

De machine is ontwikkeld door service-engineers met veel ervaring binnen de carwash-branche. Daardoor is het gelukt om een klantvriendelijke machine te bouwen die een uitstekend wasresultaat aflevert.

De volgende afmetingen zijn leverbaar:
Doorrijhoogte van: 2,20m 2,40m 2,80m 3,10m ( speciale bestelling)
Doorrijbreedte:       2,37m
Spoorbreedte:        2,50m of 2,70m

De machine is geschikt voor washallen vanaf 8,70m lang en 3,90m breed.

Download hier de Folder!