Revisie machines

Een belangrijk onderdeel van ons bedrijf vormt de levering van gereviseerde autowasmachines. Hiervoor hebben wij gekozen voor het merk Christ, de machines van dit merk zijn erg degelijk en duurzaam. Zij vormen dus een uitstekende basis voor ons revisiewerk.

 Wat houdt een revisie in zult u zich afvragen? Nou dit is het paradepaardje van ons bedrijf en we willen u graag vertellen hoe dit in zijn werk gaat.

Hiervoor hebben wij een ruime sortering machines op voorraad. Samen met u bespreken we de mogelijkheden zoals kleur, uitstraling, borstelmateriaal en eventuele opties. Nu kunnen wij aan het werk en we beginnen met de demontage, vervolgens gaat het frame  en de beplating naar de spuiter voor een nieuwe laklaag . Het ijzer gaat naar de verzinkerij voor een nieuwe zinklaag. Ondertussen voorzien we in de werkplaats alle aandrijvingen van nieuwe lagers en keerringen. De elektronica wordt geheel gecontroleerd en waar nodig voorzien van nieuwe delen. Vervolgens gaan we weer bouwen en wordt alles weer samengevoegd. Gelijk trekken we nieuwe bedrading naar de motoren en vervangen de staalkabels. Dit alles levert een nagenoeg nieuwe machine op die weer klaar is voor jaren autowassen.

Wanneer alles klaar is gaan we testen en controleren, functioneert alles goed dan mag de machine op transport. Op de gewenste locatie verzorgen we de installatie en stellen de machine weer in bedrijf. Ook na de installatie staan we voor u klaar als het gaat om onderhoud of een reparatie onze servicelijn is altijd bereikbaar.

Waarom een gereviseerde machine? Hierover kunnen we duidelijk zijn, als bedrijfszekerheid en kostenbesparing voor u net zo belangrijk zijn als een moderne uitstraling dan moet u dit zeker in overweging nemen. Graag nodigen wij u uit om met ons in gesprek te gaan.