Over ons

Carwash service Versteeg is een jong en dynamisch bedrijf dat al meer dan 15 jaar met haar gemotiveerde medewerkers het onderhoud van autowasmachines vanuit het midden van het land verzorgt. Carwash service Versteeg is importeur van de CWS-100 rollover voor Nederland en dealer van DIBO reinigingsapparatuur. Als specialisatie heeft Carwash service Versteeg zich met name gericht op het repareren, reviseren en onderhouden van autowasmachines van het  merk Christ maar ook voor andere merken bent u van harte welkom. Ook het leveren van borstels, onderdelen en carwashprodukten behoort tot de mogelijkheden.

Voor de service en het onderhoud beschikt CSV over 4 volledig uitgeruste serviceauto’s zodat bijna alle voorkomende reparaties SNEL en vakkundig ter plaatse kunnen worden verholpen. Grote reparaties en totaalrevisie van autowasinstallaties  worden uitgevoerd in onze moderne werkplaats in Veenendaal.

In Veenendaal is verder een ruime sortering machines aanwezig om de gereviseerde carwash naar uw wensen samen te stellen. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Zowel het borstelmateriaal als de kleur van de machine en de borstels kan worden bepaald zodat de carwash volledig kan worden aangepast aan de uitstraling van uw bedrijf.

Minstens zo belangrijk is de kwaliteit van de toegepaste reinigingsmiddelen. Door een juiste samenstelling van de door ons gevoerde produktenlijn uit Duitsland is het mogelijk om een optimale waskwaliteit te garanderen tegen een zeer gunstige prijs kwaliteitsverhouding. De juiste afstelling van zowel de machine als de chemie is hierbij zeer belangrijk. Hiervoor hebben wij een adviseur met ruim 10 jaar ervaring  als servicemonteur aangesteld die de chemie en de machine afstelt en deze optisch controleert zodat eventuele onderhoudswerkzaamheden besproken en ingepland kunnen worden.

Kortom: Met één telefoontje of mailtje kan aan al u wensen worden voldaan.

Met vriendelijke groet,

Het Carwash Service Team.

Download hier onze folder!